Shangentistian walgelijke data

Shangentistian walgelijke data

February 09, 2023

FAQ

Gaan op een date, sommige mannen voelen onduidelijke problemen. Het kan in twee woorden worden beschreven: of?

– En plotseling valt niet? – Denkt de mens, het plaatsen van schone slipje voor het geval.

– Wat zo niet? Het blijkt dat alles tevergeefs is? – Hij kijkt weer op met een lichte longguard-man wiens patronage niet op prijs wordt gesteld. – Ja…

– Zal in het café moeten leiden… – Met haat, neemt een man op regenachtig weer buiten het raam, niet verlaten hoop op een romantische wandeling in het park. – Dit betekent vijfhonderd roebel, niet minder. Aan de ene kant kunt u vragen om het account te verdelen. Maar de vrouw is nu na. Beslist dat hebzuchtig.

500 roebel die niets garanderen. Zoals een loterijticket gekocht dankzij de overtuiging van de persistente verkoper. Op zich is niet fataal, maar in de loop van de jaren «Pentkatki» Vouw in duizenden en tienduizenden geld uitgegeven. 500 roebel per lucht. Voor de spookachtige kans om de knie onder de rok te voeden. 500 roebels waarmee u van tevoren deelnikt.

Er zijn, behalve allerlei overmacht. Wanneer de instelling bijvoorbeeld tips in uw account neemt en registreert. Of wanneer de dame verdorven hand naar de cheesecake op de showcase wijst. 250 roebel van onaanvaardbaar, plus naar de geplande theepot.

Het ergste in dit alles – Wanneer een vrouw vraagt «HAAD NIET DE EVENEMENTEN». Dus het extorteert gesprekken, zittend in een café en op banken, en soms uitstapjes naar een taxi. Je moet door kracht glimlachen, vragen naar haar zaken die je niet geïnteresseerd bent. Zich ijverig lijken beter dan je bent, dat ik op voorhand een paar jaar geleden heb geprezen Geschiedenis en grappen.

Het belangrijkste voor een ervaren man – Sta deze fase niet toe te draaien . Anders zal een vrouw, zoals een vampier, kostbare tijd van je trekken, en de vraag om te entertainen, en de kosten zullen duizend worden verteerd. En het belangrijkste is – Na al dit kan en «Niet vallen»… De knie onder de rok zal in een onbekende richting zweven, alleen woorden beperken «Noem me op de een of andere manier».

Geweldig, maar het is niet strafbaar. Niemand kan met geweld, door de rechterlijke beslissing, bijvoorbeeld, om van deze knie allemaal te eisen die het heeft gehaald. Of op zijn minst 500 roebel voor cheesecakes retourneren, en compenseren de doorgebrachte tijd. Ze dacht niet dat ze was dat iemand gratis met haar gaat praten. Van belang in haar innerlijke wereld, verdomd… Niet klein, moet het begrijpen

https://alineaku.co.id/kerinduan/

.

Je kunt niet dwingen, het is onmogelijk om te forceren. En de natuur vereist, maakt peer in deze verdomde scherpe knieën en verpletterende rokken… «Pyatatki» Vouw de jaren in duizenden en tienduizenden, gesprekken – in uren, en misschien de dagen van doorgebrachte tijd.

In dit alles is ondraaglijk, en het belangrijkste, sorry voor zich, gedwongen om op het instinct te gaan, en weerloos vóór vrouwelijke hebzucht, onbetaald, ribonisch.

– Nou, het komt uit, nee? Niet weer? Een man zucht als een persoon die weer gewoon werd misleid. En dat ze dat niet was? Hier is een theepot met Dairy Uluna, hier is een cheesecake. Hier zijn puffers schoon. Mannelijk boos en boos – Opnieuw leeg ticket. Man beledigd.

Dat er een andere wereld is waar mensen genieten van communiceren, lachen, naar huis gaan, hand in hand houden, lange tijd de deur zoenen en vooral die ze elkaar beter willen kennen, weet hij gewoon niet. Ja, en een keer om erachter te komen – plotseling «Aankoop» met de volgende?